Om WBAB

WBAB är en förkortning av WessmanBarken Vatten & Återvinning AB.

Från och med den 1 juni 2016 blev Ludvika och Smedjebackens VA och avfallsverksamhet ett, förkortning av namnet på det nya driftbolaget blir WBAB. Genom sammanslagningen skapas en mer effektiv organisation och därmed möjligheten att öka servicenivån ytterligare.


Företagets ledning och administration finns i Smedjebacken och även om namnet WBAB är nytt så är personalen densamma med några få undantag. VD för WBAB är Sabine Dahlstedt, Sabine kommer från Surahammar där hon varit anställd som samhällsbyggnadschef. Sabine Dahlstedt är ekonom i grunden men har även studerat ekologi och hållbarhet.


I och med sammanslagningen erbjöds samtliga anställda i respektive bolag att följa med till WBAB, vilket de flesta även gjorde. Därför kommer förändringen inte att bli så stor. De förändringar som våra kunder kommer att märka är bland annat att fakturor för sophämtning och vatten/avlopp kommer att se annorlunda ut. Personalen kommer att få nya kläder märkta med WBAB och för att nå WBABs växel, kundtjänst och medarbetare kommer nya telefonnummer att introduceras.


Från och med den första juni 2016 heter vi alltså WBAB, är cirka 60 medarbetare och tillsammans skall vi göra allt för att ge våra kunder god service och en bra produkt.


VÄXEL

0240-309 00

 


KUNDTJÄNST

0240-309 90


VANLIGA FRÅGOR

WessmanBarken Vatten och Återvinning AB, WBAB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 00