Två barn läser en bok på bryggan vid en sjö en solig sommardag. Foto: Hampus Karlsson

Vi söker va-projektör/utredare

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av va-verksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus? Då kan det här vara jobbet för dig!


Vi är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall.


Din roll

Som va-projektör/utredare är dina arbetsuppgifter i första hand kopplade till ledningsnätet i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Du arbetar med utredningar, förnyelseplanering och projekteringar samt dimensionering av vatten- och avloppsledningar. Tillsammans med vår driftchef för ledningsnät leder du också en del driftjobb. Du ingår i vårt va-team som består av en projektchef och fyra medarbetare. Du medverkar även i olika arbetsgrupper i kommunkoncernerna. Tjänsten är för närvarande placerad på vårt ledningskontor i Smedjebacken.


Din profil

Du har relevant utbildning med inriktning mot vatten och avlopp eller motsvarande kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort, goda datorkunskaper och mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från va-branschen. Kunskaper inom AutoCAD är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du arbetar systematiskt och har god analytisk förmåga. Vidare är du en god samarbetspartner som gärna arbetar i team och utbyter idéer samt erfarenheter med andra. Du prioriterar att ge god service både internt inom bolaget och externt mot våra kunder.

Anställningsvillkor

Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.


Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla WBAB tillsammans med engagerade kollegor!


Kontaktpersoner

Tommy Norgren, va-chef:

Telefon 0240-309 21

E-post tommy.norgren@wbab.se


Tommy Brolin, projektchef:

Telefon 0240-309 27

E-post tommy.brolin@wbab.se


Fackliga företrädare

Madelene Johansson, Vision WBAB:

Telefon 0240-309 54

E-post madelene.johansson@wbab.se


Ansökan

Sista ansökningsdag är den 8 december 2021.

Skicka din ansökan i form av cv och ett personligt brev, via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Va-projektör/utredare” i ämnesraden.


WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.


Välkommen med din ansökan!


Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.


Kort om oss

WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 70 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss kort och gott för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun.