En man och en kvinna pratar med en personal på en återvinningscentral. Foto: Wizworks Studios

Vi söker sommarjobbare till våra återvinningscentraler

Vill du arbeta för ett mer hållbart samhälle och samtidigt ge service till invånarna i Ludvika och Smedjebacken? Då kan detta sommarjobb vara något för dig!


Vi är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Nu söker vi dig som vill jobba på våra återvinningscentraler i sommar – Björnhyttan, Fredriksberg, Nytäppan och Nor.

Arbetsuppgifter

Du hjälper våra kunder med hur de ska sortera och hantera sitt avfall, ger dem bra service och svarar på frågor. I ditt uppdrag ingår även att hålla rent och snyggt på anläggningen, klippa gräs och flytta på fyllda containrar med hjälp av truck. Du ser också till att det är säkert för kunder och kollegor att vistas på återvinningscentralen.

Kvalifikationer

Du ska vara 18 år fyllda och ha B-körkort samt truckkort A och B. Har du truckkort C är det meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och bemöter våra kunder på ett trevligt sätt. Du gillar att både arbeta självständigt och tillsammans med kollegor. Du har förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer och är också flexibel, ansvarstagande och noggrann. Du trivs med att arbeta utomhus och kan hantera ett ibland fysiskt krävande arbete. Vi ser det som positivt om du dessutom har intresse och engagemang för hållbarhet och miljö.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en visstidsanställning från 5 juni – 27 augusti 2023.

Vill du veta mer?

Kontakta Roger Olsson, driftchef för återvinningscentralerna:

Telefon 0240-309 03

E-post roger.olsson@wbab.se

Fackliga företrädare

Madelene Johansson, Vision:
Telefon 0240-309 54
E-post madelene.johansson@wbab.se


Maja Kilström, Kommunal:
Telefon 0240-309 22
E-post maja.kilstrom@wbab.se

Ansökan

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 17 april 2023 som är sista ansökningsdag.


Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Sommarjobb återvinningscentralerna” i ämnesraden.


WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.


Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.


Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

Kort om oss

WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 80 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun.