En man och en kvinna pratar med en personal på en återvinningscentral. Foto: Wizworks Studios

Sugen på nytt jobb? Vi söker ledningsadministratör

Vill du ha ett roligt och viktigt arbete där du får vara med och utveckla WBAB med omtanke om människa och miljö? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Nu söker vi dig som vill ta ett helhetsgrepp om vår dokumenthantering och arbeta med administrativt stöd med kvalitet och service i fokus. Tjänsten är placerad under vd:n och du har din arbetsplats på vårt ledningskontor i Smedjebacken.


Din roll

Som ledningsadministratör hos oss har du en administrativ nyckelposition i organisationen och arbetar nära vd och ledningsgrupp samt företagets övriga stödfunktioner. Du har en stödjande funktion vid olika former av möten. Du deltar exempelvis vid planering och genomförande av styrelse- och ledningsgruppsmöten genom att skriva protokoll och administrera mötesdokumentation. Du tar fram underlag inför möten och presentationer både internt och externt.


I ditt uppdrag ingår även att vara administratör för vårt dokument- och diariesystem. Det innebär att du har hand om, driver och utvecklar vår diarieföring och hantering av allmänna handlingar och ansvarar för utvecklingen av vår dokumenthanteringsplan. Du hjälper övriga medarbetare inom organisationen att hantera dokument på ett strukturerat, säkert och korrekt sätt. I rollen ligger även ansvaret för utlämning av offentliga dokument samt att säkerställa interna och externa dokumentflöden.


Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning, alternativt gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och diarieföring. Det är en fördel om du har erfarenhet av politiskt styrda organisationer och företagsövergripande administration samt projekt- och ledningsfrågor. Du talar och skriver god svenska samt har goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av verksamhetsledningssystem och dess uppbyggnad är meriterande.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett motiverande arbetssätt och brinner för frågorna inom ditt ansvarsområde. Du är duktig på att planera, strukturera och hålla ordning samt driva arbetet framåt. Kvalitet är centralt för dig. Vidare trivs du med att både arbeta självständigt och i samarbete med andra. Du kombinerar affärsmässighet och serviceanda och känner igen dig i våra värdeord: öppen, ärlig, nyfiken, delaktig och professionell.


Anställningsvillkor

Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.


Kontaktperson

Jonas Öman, vd:
E-post jonas.oman@wbab.se
Telefon 0240-309 01


Fackliga företrädare

Maja Kilström, Kommunal:
E-post maja.kilstrom@wbab.se
Telefon 0240-309 22


Madelene Johansson, Vision:
E-post madelene.johansson@wbab.se
Telefon 0240-309 54


Ansökan

Sista ansökningsdag är den 19 februari 2023.


Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Ledningsadministratör” i ämnesraden.

WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.


Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.


Välkommen med din ansökan!


Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.


Kort om oss

WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 80 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun.