SMS-avisering före tömning

Vi använder en SMS-tjänst för att informera dig som kund om planerade slamtömningar. Systemet ringer automatiskt till din fasta telefon och/eller skickar ett sms till din mobiltelefon. I meddelandet får du som fastighetsägare information under vilken period i månaden slambilen kommer, meddelandet skickas ut cirka en vecka före.

 

Om du är skriven på en fastighet med enskilt avlopp i Ludvika kommun eller Smedjenbackens kommun kan vi att hämta kontaktuppgifter via vår leverantör av SMS-tjänsten.

 

Via en karta lokaliseras vilka abonnenter som berörs. De abonnenter som har mobiltelefon får sms medan de som har fast telefon får ett talat meddelande.

 

Självregistrering

Om du är fastighetsägare och har ett oregistrerat kontantkort, hemligt nummer, telefonnummer registrerade på arbetsgivare eller liknande, så behöver du själv registrera dig för att nås av meddelandena om slamtömning. Du måste även registrera dina kontaktuppgifter i det fall som du har en fastighet i Ludvika kommun eller Smedjebackens kommun men är skriven i en annan kommun.

 

Registrera dig för att få SMS-aviseringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Du som redan finns i registret kan kontrollera att dina uppgifter stämmer, lägga till fler telefonnummer och adresser samt ta bort uppgifter.

 

Kontrollera att dina uppgifter är korrektalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Innehållet i Självregistrering är i huvudsak baserat på data från vår leverantör av SMS-tjänsten och de uppgifter som du själv lämnat. De uppgifter som finns i registret lämnas inte vidare till någon utomstående.

 

Här kan du läsa mer om SMS-tjänstenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

VÄXEL

0240-309 00

 


KUNDTJÄNST

0240-309 90

WBAB, WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90