Vi söker två stycken renhållningsarbetare/chaufförer

Söker du ett aktivt och fysiskt jobb och gillar att leverera service med kunden i fokus? Då har vi jobbet för dig!


Vi behöver förstärka vår insamlingsverksamhet med två stycken renhållningsarbetare/chaufförer.

 

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att hämta avfall enligt fastställda körlistor hos villa- och fritidshuskunder och i flerfamiljshus i Ludvika kommun. Du utför arbetet med hjälp av systemstöd i fordonsdatorn där samtliga tömningar och eventuella avvikelser registreras. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som att rapportera fel och brister. Du sköter underhåll av återvinningsfordonen som exempelvis mindre reparationer, smörjning samt tvätt in- och utvändigt. Du utför också kontroller av säkerhetsfunktioner samt märkning på aggregat och fordon.


Kvalifikationer

Du har relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning, körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har god datorvana. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik. Tidigare erfarenhet inom yrkesområdet är meriterande.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell.


Anställningsvillkor

Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Tillträde efter överenskommelse.


Ansökan

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Renhållningsarbetare/chaufförer” i ämnesraden.


Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 13 oktober 2020.


Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

Patrik H Karlsson, driftchef Insamling:

Telefon 0240-309 08

E-post patrik.h-karlsson@wbab.se


Fackliga företrädare

Jan-Erik Eriksson, Kommunal WBAB:

Telefon 0240-309 70

E-post jan-erik.eriksson@wbab.se


Inger Knutsson, Vision WBAB:
Telefon 0240-309 22
E-post inger.knutsson@wbab.se


Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.


WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.


Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Ansökningshandlingar kommer att sparas under pågående rekryteringsprocess och raderas efter avslutad rekrytering.


Kort om oss

WBAB (WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB) är ett driftbolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 65 anställda och vårt huvudkontor med kundservice är beläget i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet.

VÄXEL

0240-309 00

 


KUNDSERVICE

0240-309 90

WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90