Vi söker en drifttekniker till Gonäs reningsverk

Tjänsten är för närvarande placerad vid Gonäs reningsverk i Ludvika.

 

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med drift och underhåll av avloppsanläggningen. Det innebär att du arbetar med tillsyn, driftoptimering, förbyggande underhåll, reparationer, mindre ombyggnader samt deltar i investeringsprojekt. I uppdraget ingår även processövervakning och provtagning för avlopp.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Det kan också förekomma arbeten på andra avdelningar inom WBAB (WessmanBarken Vatten & Återvinning).

  

Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning och B-körkort. Tjänsten kräver god datorvana.

 

Meriterande är grundläggande utbildning inom området alternativt erfarenhet som är jämförbar med denna typ av utbildning samt erfarenhet av underhållsarbeten.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell.

 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceorienterad. Du är initiativrik, har en god problemlösningsförmåga och tycker om att jobba praktiskt.

  

Anställningsvillkor

Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete i en spännande bransch där du får vara med att påverka och utveckla WBAB tillsammans med engagerade kollegor.

 

Kontaktpersoner

Tommy Norgren, VA-chef,  e-post tommy.norgren@wbab.se, telefon 0240-309 21.

 

Tommy Brolin, VA-strateg, e-post tommy.brolin@wbab.se, telefon 0240-309 27.

 

Fackliga företrädare

Inger Knutsson, Vision WBAB, e-post inger.knutsson@wbab.se, telefon 0240-309 22.

 

Maria Fantenberg, Kommunal WBAB, e-post maria.fantenberg@wbab.se, telefon 0240-309 35.

  

Ansökan 

Sista ansökningsdag är den 4 november 2018.

 

Skicka din ansökan, CV och personligt brev, via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Drifttekniker, Gonäs reningsverk” i ämnesraden.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

 

Kort om oss 

WBAB, WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, är ett driftbolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 65 anställda och vårt huvudkontor med kundtjänst är beläget i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet.

 

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.


VÄXEL

0240-309 00

 


KUNDTJÄNST

0240-309 90

WBAB, WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90