SMS-avisering före tömning

Vi använder en SMS-tjänst för att informera dig som kund om planerade slamtömningar. Systemet ringer automatiskt till din fasta telefon eller skickar ett sms till din mobiltelefon. I meddelandet får du som fastighetsägare information om vilken period i månaden  slambilen kommer, meddelandet skickas ut cirka en vecka före.

 

Om du är skriven på en fastighet med enskilt avlopp i Ludvika kommun eller Smedjenbackens kommun kan vi hämta kontaktuppgifter via vår leverantör av SMS-tjänsten.

 

Självregistrering

Om du är fastighetsägare och har oregistrerat kontantkort, hemligt nummer, telefonnummer registrerade på arbetsgivare eller liknande behöver du själv registrera dig för att få meddelanden om slamtömning. Du måste också registrera dina kontaktuppgifter om du har en fastighet i Ludvika kommun eller Smedjebackens kommun men är skriven i en annan kommun.

 

Registrera dig för att få SMS-avisering.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Du som redan finns i registret kan kontrollera att dina uppgifter stämmer, lägga till fler telefonnummer och adresser samt ta bort uppgifter.

 

Kontrollera att dina uppgifter är korrektalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Innehållet i Självregistrering är i huvudsak baserat på data från vår leverantör av SMS-tjänsten och de uppgifter som du själv lämnat. De uppgifter som finns i registret lämnas inte vidare till någon utomstående.

 

Här kan du läsa mer om SMS-tjänstenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

VÄXEL

0240-309 00

 


KUNDTJÄNST

0240-309 90

WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90