Vi söker ny drifttekniker – något för dig?

Tjänsten är för närvarande placerad vid Bylandets reningsverk i Smedjebacken.


Arbetsuppgifter

Som drifttekniker arbetar du med drift och underhåll av avloppsanläggningen. Det innebär att du arbetar med tillsyn, driftoptimering, förbyggande underhåll, reparationer, mindre ombyggnader samt deltar i investeringsprojekt. I uppdraget ingår även processövervakning och provtagning för avlopp.

 

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Det kan också förekomma arbeten på andra avdelningar inom WBAB (WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning).

  

Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning och B-körkort. Tjänsten kräver god datorvana.


Meriterande är grundläggande utbildning inom området alternativt erfarenhet som är jämförbar med denna typ av utbildning samt erfarenhet av underhållsarbeten.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell.


Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceorienterad. Du är initiativrik, har en god problemlösningsförmåga och tycker om att jobba praktiskt.

  

Anställningsvillkor

Heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.


Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete i en spännande bransch där du får vara med att påverka och utveckla WBAB tillsammans med engagerade kollegor.


Kontaktpersoner

Tommy Norgren, VA-chef:

E-post tommy.norgren@wbab.se

Telefon 0240-309 21


Tommy Brolin, VA-strateg:

E-post tommy.brolin@wbab.se

Telefon 0240-309 27


Fackliga företrädare

Inger Knutsson, Vision WBAB:

E-post inger.knutsson@wbab.se

Telefon 0240-309 22


Maria Fantenberg, Kommunal WBAB:

E-post maria.fantenberg@wbab.se

Telefon 0240-309 35

  

Ansökan 

Sista ansökningsdag är den 4 augusti 2019.


Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Drifttekniker, Bylandets reningsverk” i ämnesraden.


Välkommen med din ansökan!


WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.


Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Ansökningshandlingar kommer att sparas under pågående rekryteringsprocess och raderas efter avslutad rekrytering.


Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.


Kort om oss 

WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB (förkortat WBAB) är ett driftbolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 65 anställda och vårt ledningskontor med kundservice är beläget i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet.

WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90