Vi söker nya medarbetare! Är du en av dem?

Just nu söker vi renhållningsarbetare som vill arbeta för ett mer hållbart samhälle och samtidigt ge service till ludvikaborna.


Under 2019 lanserar vi ett helt nytt avfallssystem med utökad sortering i Ludvika kommun och behöver därför förstärka vår insamlingsverksamhet med ett antal renhållningsarbetare/chaufförer. Det nya systemet innebär att vi kommer att börja samla in utsorterat matavfall hos boende, företag och verksamheter i hela kommunen samt även hämta förpackningar och tidningar/returpapper hos våra villa- och fritidshuskunder.


Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att hämta avfall enligt fastställda körlistor hos villa- och fritidshuskunder och i flerfamiljshus i Ludvika kommun. Du utför arbetet med hjälp av systemstöd i fordonsdatorn där samtliga tömningar och eventuella avvikelser registreras. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som att rapportera fel och brister. Du sköter underhåll av återvinningsfordonen som exempelvis mindre reparationer, smörjning samt tvätt in- och utvändigt. Du utför också dagliga kontroller av säkerhetsfunktioner samt märkning på aggregat och fordon.


Kvalifikationer

Du har relevant utbildning eller erfarenhet av lastbilskörning, körkort med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har god datorvana. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik. Tidigare erfarenhet inom yrkesområdet är meriterande.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell.


I arbetet som renhållningsarbetare kommer du att träffa många av våra kunder och är därmed vårt ansikte utåt. Vi söker dig som har vilja och förmåga att leverera god service och bemöta våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt och är ett gott föredöme i trafiken. Vidare är du noggrann och tar ansvar för ditt uppdrag. Då vi arbetar nära varandra i arbetsgruppen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Dessutom tycker du om att jobba praktiskt och har förmåga att lösa tekniska problem med fordonen.


Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Tillträde efter överenskommelse.


Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du får vara med att påverka och utveckla WBAB tillsammans med engagerade kollegor.


Kontaktperson

Patrik H Karlsson, driftchef Insamling:

E-post patrik.h-karlsson@wbab.se

Telefon 0240-309 08


Fackliga företrädare

Inger Knutsson, Vision WBAB:

E-post inger.knutsson@wbab.se

Telefon 0240-309 22


Jan-Erik Eriksson, Kommunal WBAB:

E-post jan-erik.eriksson@wbab.se

Telefon 0240-309 70


Ansökan

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV via e-post till info@wbab.se. Skriv: ”Renhållningsarbetare” i ämnesraden.


I denna rekrytering behandlar vi ansökningarna löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan gärna redan idag, men senast den 5 maj 2019.

 

WBAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.

 

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Ansökningshandlingar kommer att sparas under pågående rekryteringsprocess och raderas efter avslutad rekrytering.

 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi på WBAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.


Kort om oss

WBAB, WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, är ett driftbolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 65 anställda och vårt huvudkontor med kundtjänst är beläget i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet.

WBAB, WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90