Vi efterlyser härliga, roliga och fina bilder till miljökalendern 2019!

Kvinna står redo med kameran. Foto: Mostphotos

Vi söker bilder fotograferade i Ludvika och Smedjebackens kommuner till nästa års miljökalender. Vi behöver din hjälp! Mejla dina bästa bilder till oss senast måndagen den 1 oktober 2018. Av de inkomna bidragen väljer vi ut ett antal bilder som får medverka i nästa års upplaga av miljökalendern. Blir din bild utvald belönas du med ett presentkort.

 

Fototävling 2018 – Tävlingsinformation

Månadsbilder och en eller flera omslagsbilder

Av de inkomna tävlingsbidragen utser vi månadsbilder och en eller flera omslagsbilder. Införda bilder i kalendern belönas med presentkort (värde 500 kronor).

 

Dina egna bilder

Du får endast delta med bilder som du själv har fotat och som du har upphovsrätt till. Du får skicka in totalt fem bilder.

 

Motiv

Vi söker vinter-, vår-, sommar- och höstbilder från din närmiljö. Vi vill att bilderna ska förmedla någon form av ”liv och rörelse”. Ute eller inne. Tätort eller landsbygd. Helhet eller detalj. Gärna bilder på människor och djur. Kanske en färd med skridskor på blänkande is, en picknick i det gröna, pepparkaksbak med barnbarnet eller någonting helt annat.

 

Viktigt att tänka på om du fotograferar människor

Vi vill gärna ha bilder med människor. Tänk bara på att du behöver samtycke från eventuella personer som kan kännas igen på bilden. Vinnande bilder kan, förutom medverkan i miljökalendern 2019, även komma att publiceras i annat tryckt material, på vår webbplats wbab.se, i sociala medier och vid andra arrangemang.

 

Om din bild blir utvald kommer vi att skicka ett formulär där din modell/modeller ger sitt samtycke till att medverka på bilden, enligt Dataskyddsförordningen (EU 2016:679, GDPR) samt Dataskyddslagen och övrig kompletterande nationell lagstiftning. Finns det barn med på bilden behöver båda vårdnadshavarna ge sitt skriftliga samtycke i formuläret.


Bildkvalitet

Bilderna behöver vara

  • högupplösta, 300 dpi, för att kunna användas i tryck
  • minst i storlek A4
  • helst i liggande format
  • i färg
  • i bildformat JPEG eller motsvarande.

 

De bilder vi väljer ut kan komma att beskäras, färgjusteras och retuscheras.

 

Övrigt

Vi på Wbab förbehåller oss rätten att använda alla vinnande bilder i framtida marknadsföring i trycksaker, på webb, i sociala medier och vid andra arrangemang, utan extra ersättning till fotografen.

 

Har du bilderna vi söker?

Mejla dina bilder som bifogade filer senast måndag 1 oktober 2018 till: johanna.vikar@wbab.se Skriv: ”Fototävling 2018” i ämnesraden.

 

I ditt mejl eller i ett bifogat separat textdokument beskriver du vad varje bild föreställer och vilka personer som är med, var den är tagen och när (månad och år) samt ditt namn, adress och telefonnummer.

 

Det går också bra att skicka dina bilder och kontaktuppgifter med sprend.com eller lägga bilderna på ett USB-minne och skicka dem via posten.


Vår adress är:

Att: Fototävling 2018

Wbab

Frejgatan 5

777 30 SMEDJEBACKEN


OBS! Vi tar INTE emot papperskopior.

 

Viktigt!

Genom att lämna in bidrag till denna fototävling godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare i tävlingen kommer personuppgifter som namn och efternamn att publiceras i den upptryckta kalendern samt eventuellt även på internet.

 

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar kring fototävlingen är du välkommen att kontakta Johanna Vikar. Skicka ett e-postmeddelande till johanna.vikar@wbab.se eller ring 0240-309 64.


Vi ser fram emot dina bidrag. Sätt igång att mejla oss redan nu!


WBAB, WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90