Namntävlingen avslutad – Tack för alla bidrag!

Snart öppnar den nya återvinningscentralen på Industrivägen i Smedjebacken. För att hitta ett passande namn till återvinningscentralen har vi haft en namntävling. Nu är tävlingen avslutad och vi tackar alla er som har lämnat in namnförslag. En jury kommer nu att välja ut det vinnande bidraget. Namnet presenteras på invigningsfesten lördag den 29 februari.


En jury bestående av Ola Nyström (återvinningschef på WBAB), Ingemar Hellström och Monica Forsgren (representanter från WBAB:s styrelse) kommer att gå igenom alla namnförslag och välja ut en vinnare.


Vinnande bidrag

Namnet på den nya återvinningscentralen presenteras på invigningen lördagen den 29 februari. Den som har lämnat in det vinnande bidraget får ett presentkort värt 1000 kronor.


Välkommen på invigning den 29 februari

Lördagen den 29 februari klockan 10.30–14.00 är det dags för invigningsfest och namngivningsceremoni på den nya återvinningscentralen. Mer information kommer närmare invigningsdagen, men boka gärna in dagen redan nu!


Återvinningscentralen öppnar den 2 mars

Från och med måndagen den 2 mars kan du lämna grovavfall på den nya återvinningscentralen. Humbobergets återvinningscentral har öppet sista dagen torsdagen den 27 februari och stänger sedan.


WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Besöksadress: Frejgatan 5, Smedjebacken
Postadress: Frejgatan 5, 777 30 Smedjebacken
E-post: info@wbab.se Telefon:  0240-309 90